БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Виртуална разходка
bg
Въпроси и отговори
Въпрос: Здравейте исках да попитам за изправяне на крака каква е процедурата,без ... Отговор: ...

Пластична хирургия - д-р Ангел Енчев

Клиника по пластична хирургия SYMETRIA CORPORIS CLINIC (S'C'C) е основана от д-р Ангел Енчев - специалист по пластична хирургия, естетична хирургия и хирургия при наднормено тегло.

В Клиника "Симетрия", пластичният хирург д-р Ангел Енчев извършва над 30 вида естетични корекции, пластични операции и манипулации на лице, гърди и тяло - ринопластика, уголемяване на бюст, пластика на клепачи, пластика на уши, коремна пластика, повдигане на гърди, липосукция, пластика на ръце, пластика на лице (фейслифт), заличаване на бръчки, моделиране на скули, лифт на седалище и бедра, оперативно премахване на гинекомастия, оформяне на бицепс и подбедрици, оформяне на гърди при мъже, поставяне на тестикуларни импланти и др. В Клиника Симетрия се прилагат иновативни техники в естетичната и пластична хирургия и се работи с гръдни импланти от ново поколение, изработени от висококохезивен компактен силиконов гел.

Д-р Ангел Енчев ще извършва
прегледи и консултации в гр. Бургас


Гранд Хотел Приморец - 04.06.2016 г. (събота), от 12,00 ч до 14,30 ч.
Записване на час за консултация или преглед: 0878 656685.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични операции и естетични корекции и манипулации. За получаване на максимално естетичен резултат, след извършване на оперативна интервенция или манипулация, от най-голямо значение е изборът на квалифициран пластичен хирург, място на извършване на желаната операция - в сертифицирани и специализирани болнични заведения, както и гладкото протичане на постоперативния период.

Повече информация за процедурите, цените за пластични операции, естетични корекции и манипулации, можете да получите като отправите онлайн запитване в раздел "Въпроси и отговори >>>" или запишете час за консултация на тел. 0878 656685.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас, с предварително записване. Операциите се извършват в болница Медлайн в Пловдив.

 

За да сте на тази страница сега, то Вие сте търсили пластичен хирург, пластична хирургия, д-р Ангел Енчев или Клиника за пластична хирургия, но е възможно да сте написали на латиница - plastichna hirurgia, plasti4na hirurgiya, или пък сте избрали грешна клавиатура и пишете - m.dijr'kd nr,w,hrs, звьяшсъгхь гсикижсь, м.дийр'кд нр,ш,хрс ... Вече сте в сайта - www.DoctorEnchev.bg и можете да изберете съответната, желана от Вас, пластична и естетична процедура.


Пластични и естетични процедури и манипулации

 

Хирургия на гърди
Хирургия на гърди Естетични и функционални корекции на гърди в Клиника по пластична хирургия "SYMETRIA" на д-р Ангел Енчев, са оперативни интервенции за уголемяване на бюст чрез ...
Прочетете още
Хирургия на тяло
Хирургия на тяло В медицината, корекцията на формата на тялото се извършва с помощта на пластичната хирургия - отстраняване или намаляване на мастни клетки, автотрансплантация на ...
Прочетете още
Хирургия на лице
Хирургия на лице Пластичните операции и естетични корекции в областта на лицето, имат за цел да подобрят външния вид и да заличат признаците на стареене. Целта на естетичните ...
Прочетете още
Полова хирургия
Полова хирургия В пластичната хирургия, корекцията на полови органи придобива популярност през последните години и успешно решава физиологичните и психологически проблеми, ...
Прочетете още

Новини от
Д-р Ангел Енчев

за пластичната хирургия Всички новини

Контакти

Д-р Ангел Енчев

гр. София
бул. Витоша 192

тел.: 02 95 22 123

e-shop
Посетете други уеб сайтове от Д-р Ангел Енчев