БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос: Здравейте.Искам да питам има ли подходящ сезон за извършване на операция на носа (РИНОПЛАСТИКА)

Отговор: Оперативни интервенции се извършват целогодишно.

Въпрос: Въпроса ми е.Колко ще ми струва премахване на двойна брадичка и провиснала кожа.След ряско отслабване.

Отговор: Здравейте! За да бъда коректен в отговора си, относно цената на желаната от Вас интервенция, моля запишете час за консултативен преглед на тел. 0878 656685 или изпратете Ваши снимки на мейла doctorenchev@symetria.bg.

С уважение,
Д-р Ангел Енчев, дм

Въпрос: Здравейте Д-р Енчев! Искам да попитам колко ще ми струва ако ми поставите гастрален пръстен и колко време ще ми трябва да се възстановя след процедурата! Благодаря ви!

Отговор: Моля, обадете се на тел. 0896 210665 и запишете час за консултативен преглед със специалист Хирургия при наднормено тегло.

Въпрос: Iskam da popitam slet postavianeto na inplantite dali e goliama bolkata

Отговор: Оперативното уголемяване на бюст, чрез поставяне на силиконови импланти, предизвиква болка, по описание на пациентите, сравнима със силна мускулна треска, проявяваща се при движение на съответните мускулни групи и отшумява след няколко дни.При нужда се предписва прием на обезболяващи медикаменти.

Въпрос: Сина ми е на 2 години. Въпроса ми е кога може да се направи отопластика и с каква опойка? Каква е цената?

Отговор: Моля, запишете час за консултативен преглед на тел. 0878 656685, за да отговоря коректно на въпросите Ви.

Въпрос: Moite glezeni sa mnogo tnki nemoga da nosiq nishto kso za kakva operaciq e nyjna ????? Blagodarq predvaritelno

Отговор: За да бъда коректен в отговора си, моля, запишете час за консултативен преглед на тел. 0878 656685.

Въпрос: Здравейте, искам да попитам, какви са условията за поставяне на силиконови импланти чрез TBI credit?

Отговор: Разсрочено плащане на оперативни интервенции, към Клиника "Симетрия", се извършва чрез отпускане на кредит.Опции за изплащане на оперативна интервенция, са чрез 10-месечно разсрочено плащане през Юробанк България/Пощенска банка или изплащане на операцията чрез TBI кредит.Чрез кредит през Юробанк България, към сумата се начислява лихвен процент /от 9% до 13%/, дължим към банката. Не се изисква първоначална вноска.За отпускане на TBI кредит към Клиника Симетрия можете да кандидатствате на място и ако отговаряте на условията им, максималната сума е 7 500 лв.Лихвата е 1,5 % на месец, като периода на погасяване е до 3 години.Ако и преди сте ползвали услугите на TBI, ще получите отстъпка. Кредитите се отпускат на граждани, работещи на трудов договор.

Въпрос: С блефероспазъм съм, какво е лечението и може ли да се излекува с ботокс?

Отговор: За да бъда коректен в отговора си, е препоръчително извършване на консултативен преглед. Ако желаете, моля, запишете час за консултация на тел. 0878 656685.

Въпрос: Здравейте! Кой метод използвате за отопластика? Какво представлява методът на Мустарде?

Отговор: За да отговоря коректно на въпросите Ви, моля запишете час за консултация на тел. 0878 656685. Оперативната техника се избира в зависимост от индивидуалните особености на пациента.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.