БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос: Сина ми е на 2 години. Въпроса ми е кога може да се направи отопластика и с каква опойка? Каква е цената?

Отговор: Моля, запишете час за консултативен преглед на тел. 0878 656685, за да отговоря коректно на въпросите Ви.

Въпрос: Moite glezeni sa mnogo tnki nemoga da nosiq nishto kso za kakva operaciq e nyjna ????? Blagodarq predvaritelno

Отговор: За да бъда коректен в отговора си, моля, запишете час за консултативен преглед на тел. 0878 656685.

Въпрос: Здравейте, искам да попитам, какви са условията за поставяне на силиконови импланти чрез TBI credit?

Отговор: Разсрочено плащане на оперативни интервенции, към Клиника "Симетрия", се извършва чрез отпускане на кредит.Опции за изплащане на оперативна интервенция, са чрез 10-месечно разсрочено плащане през Юробанк България/Пощенска банка или изплащане на операцията чрез TBI кредит.Чрез кредит през Юробанк България, към сумата се начислява лихвен процент /от 9% до 13%/, дължим към банката. Не се изисква първоначална вноска.За отпускане на TBI кредит към Клиника Симетрия можете да кандидатствате на място и ако отговаряте на условията им, максималната сума е 7 500 лв.Лихвата е 1,5 % на месец, като периода на погасяване е до 3 години.Ако и преди сте ползвали услугите на TBI, ще получите отстъпка. Кредитите се отпускат на граждани, работещи на трудов договор.

Въпрос: С блефероспазъм съм, какво е лечението и може ли да се излекува с ботокс?

Отговор: За да бъда коректен в отговора си, е препоръчително извършване на консултативен преглед. Ако желаете, моля, запишете час за консултация на тел. 0878 656685.

Въпрос: Здравейте! Кой метод използвате за отопластика? Какво представлява методът на Мустарде?

Отговор: За да отговоря коректно на въпросите Ви, моля запишете час за консултация на тел. 0878 656685. Оперативната техника се избира в зависимост от индивидуалните особености на пациента.

Въпрос: Здравейте! Искам да попитам при ринопластика колко максимум може да бъде намалена гърбицата например в милиметри? Благодаря предварително

Отговор: Намалявянето на гърбица при извършване на ринопластика е в зависимост от индивидуалните особености на пациента, с цел получаване на оптимално естетичен резултат и симетричен на чертите на лицето нос.

Въпрос: Zdraveite doktore! Vsledstvie na liposykciq na kraka i oblastta Pod dypeto ( t.n oblast banan) dupeto mi e mn yvisnalo, krakata syper slabi niama ia jenstvenata izvivka a tialoto mi izglejda kato myjko. Kakuv e variantut za da povdigna dypeto i slagate li implanti ?

Отговор: Здравейте!
За да бъда коректен в отговора си, относно цената на желаната от Вас интервенция, моля изпратете Ваши снимки на мейла doctorenchev@symetria.bg.
С уважение,
Д-р Ангел Енчев, дм

Въпрос: Добър ден, д-р Енчев. Има ли възрастови или други ограничения за повдигане/уголемяване на бюста? Питам защото най-възрастната пациентка в галерията е на 40 години, а аз съм на 46 и с не особено редовен цикъл... Благодаря.

Отговор: Няма ограничения във възрастта при извършване на оперативна интервенция за уголемяване/повдигане на бюст, ако пациента е в добро физическо състояние.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.