БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос: Правители вагино пластика

Отговор: Желаната от Вас интервенция се извършва в Клиника "Симетрия", ако желаете, моля запишете час за консултативен преглед на тел. 0878 656685.

Въпрос: От двете страни на брадичката на лицето ми се отпуска кожата какво може да се направи на 60г съм.

Отговор: За да бъда коректен в отговора си, моля запишете час за консултативен преглед на тел. 0878 656685.

Въпрос: Здравейте! Аз искам да знам колко пари струва пластичната операция за смяна на пола... Очаквам отговор от Вас!! Благодаря ви прадварително...☺

Отговор: Хирургичната смяна на пол от мъж в жена, която включва отстраняване на съществуващите полови органи и конструирането на нови, е на цена от 12 000 евро.

Въпрос: Operaciq na korem

Отговор: За да бъда коректен в отговора си, моля изпратете Ваши снимки на този мейл- doctorenchev@symetria.bg или запишете час за консултативен преглед на тел. 0878 656685.  

Въпрос: Plastika na lise i 6ia

Отговор: За да бъда коректен в отговора си, моля изпратете Ваши снимки на този мейл- doctorenchev@symetria.bg или запишете час за консултативен преглед на тел. 0878 656685.  

Въпрос: Zdr iskam da si namalq i povdigna busta no mnogo li e bolezneno kolko vreme e procedurata i cenata

Отговор: За да бъда коректен в отговора на въпросите Ви, както и относно цената на желаната от Вас интервенция, моля изпратете Ваши снимки на този мейл- doctorenchev@symetria.bg.

Въпрос: Каква е цената за стандартен лифтинг на седалище и бедра?

Отговор: За да бъда коректен в отговора си, относно цената на желаните от Вас интервенции, моля изпратете Ваши снимки на мейла doctorenchev@symetria.bg.

Въпрос: Sakam pl.operacija na liceto da gi popolnam obrazite,sredam brcki

Отговор: Моля, запишете час за консултативен преглед на тел. 0878 656685 или изпратете Ваши снимки на мейла doctorenchev@symetria.bg.

Въпрос: Zdraveite, penisyt mi v erektiralo systoqnie e skromnite za men 13 cm, interesuva me dali sled intervenciq dyljinata v erektiralo systoqnie shte se promeni ili promqnata e samo pri otpusnato systoqnie? Syshto taka me interesuva dali moje da se izvurshi intervenciq s razsrocheno plashtane. Blagodarq prevaritelno :)

Отговор: При оперативно уголемяване на пенис, максималното удължаване при всеки пациент е възможно да бъде до 3,5 сантиметра /които са измерими и в отпуснато, и в еректирало състояние/.Разсрочено плащане на оперативни интервенции, към Клиника "Симетрия", се извършва чрез отпускане на кредит.Вариантите са 10-месечно разсрочено плащане чрез Юробанк България/Пощенска банка или изплащане на операцията чрез TBI Банк, като кредитите се отпускат на български граждани или пребиваващи в България чужди граждани, работещи на трудов договор.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.