БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Български пощи пуснаха марка с лика на д-р Енчев

Български пощи пуснаха марка с лика на д-р Енчев

 

Приятели от Гърция изненадаха пластичния хирург за рождения ден с нетрадиционен подарък - пощенски марки, едната с образа д-р Ангел Енчев, а другата с логото на клиниката - "Симетрия".
Ако получите писмо с марка, от която грее ликът на д-р Енчев, знайте, че е Ваш приятел и е решил да използва подаръка си, за да Ви изненада! Пощенският артикул е напълно законен и може да се използва за изпращане на писма.

Статия от Епицентър.бг:

"Необичайният дар за рождения си ден пластичният хирург получил от своите приятели - Антония Узунова и Лари Христианопулос. Пощенските марки са две емисии - едната е с образа на лекаря, а другата с логото на клиниката му - "Симетрия", която чества 10-годишнина. При това, тези марки са напълно законни и ако ги оближете и залепите на плик, няма причина да не пристигнат до адресата.

"Бях много приятно изненадан и въодушевен от подаръка. Той е не само нетрадиционен, ами показва, че приятелите ми дълго са мислили как да ме зарадват с нещо, предназначено само за мен, за моя празник", каза пред Епицентър.бг д-р Енчев.

Марките му били поднесени луксозно опаковани в Монако, където той отпразнува рождения си ден с половинката си Теодора, Антония Узунова и Лари Христианопулос. Четиримата присъстваха и на кръга от Формула 1 в Монте Карло, както и на премиерата на "Стар трек: Отвъд".

А що се отнася до марките, те наистина са издадени от "Български пощи" ЕАД, но всеки с достатъчно въображение и досетливост може да поръча такива. Ето какво пише в сайта на държавното предприятие за услугата „Марка с персонализирана винетка”: Това представлява пощенска марка с допълнителна част, отделена от нея с перфорация, без номинална стойност. Допълнителната част съдържа изображение или текст, заявени от физическо или юридическо лице.

Изображението може да бъде свързано със семейни тържества, домашни любимци, празнични традиции, фирмени лога и кампании и др. Марката с персонализирана винетка може да се използва и като средство за заплащане на пощенска услуга".

Цените също са напълно достъпни. Цената на от един до четири листа, като всеки лист съдържа 12 марки и 12 винетки, е между 22 и 24 лева."