БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Интервю с модните икони д-р Ангел Енчев, Орлин Павлов и Анелия - БГ Модна Икона 2012

Интервю с модните икони д-р Ангел Енчев, Орлин Павлов и Анелия - БГ Модна Икона 2012

Представяме Ви кратки интервюта с трима от победителите в класацията "БГ Модна Икона" 2012 - д-р Ангел Енчев, Орлин Павлов и Анелия, които бяха наградени на официалната церемония, състояла се на 12.12.2012 г.

Прочетете какво означават за тях елегантността и успехът, надникнете в гардероба им, и разберете с какво са запомнили изминалата и какво им предстои през идната година.

Д-Р АНГЕЛ ЕНЧЕВ: "Една малка промяна във външността може да окаже огромна промяна във вътрешния мир на човека."

Получихте отличието "БГ Модна икона". С какво друго хубаво ще запомните 2012 година?
С издаването на моята първа книга. "Красотата е симетрия", която е един полезен образователен наръчник за всеки, който смята да промени външния си вид. Както писаха медиите, тя е първата по рода си книга в България за пластичната хирургия, описваща ползите и вредите от естетичните операции.

Какво означава за вас понятието „елегантност”?
Елегантността свързвам с изтънченост, финес, лустро, с нещо отличаващо се от типичното. Елегантността се проявява навсякъде – в модата, в дизайна, в поведението, в изказа, в човешките взаимоотношения. Това за мен е стил на живот. „Дори и фирмените подаръци избираш и поднасяш с присъщите ти стил и елегантност“. С тези думи ми благодари дама, която получи от моята клиника „Симетрия“ бутилка от световноизвестното шампанско Moët & Chandon за Коледа. Но да не забравяме, че всъщност елегантността може да бъде оценена най-вече от хората, които имат понятие за нея и които я „изповядват“.

Какво е за вас успехът и кои свои постижения определяте като успех?
Успехът е в постоянното напредване, в постоянното подобряване на личните и професионални качества – в себеусъвършенстването. Когато си добър професионалист, успехът е с теб. Доверието, което ми оказват толкова много български и чуждестранни пациенти е успехът за мен.

Как бихте описали стила си на обличане и имате ли любима дреха в гардероба си?
Бих определил стила си на обличане като спортно-елегантен, а любимата ми дреха от гардероба определено е смокингът.

Какво Ви предстои в творчески и професионален план през 2013 г.?
В професионален план се надявам да продължа да помагам на хората, коригирайки природните им несъвършенства, за да се чувстват добре в собственото си тяло. Една малка промяна във външността може да окаже огромна промяна във вътрешния мир на човека.

 

АНЕЛИЯ: "Винаги съм казвала, че е важно да имаш вкус, а не скъпи дрехи."

Получихте отличието "БГ Модна икона". С какво друго хубаво ще запомните изминалата година?

Този приз ме поласка изключително много. Благодарна съм на проф. Любомир Стойков, както и на всички, гласували в допитването. Приятно е да бъдеш така оценен. 2012-та бе изключително успешна за мен. Тя е и знакова, отпразнувах 10 години на музикалната сцена и сбъднах една своя цел - да направя самостоятелен концерт с бенд и да подаря на публиката ми едно наистина вълнуващо изживяване. Да успееш 10 години да си актуален и обичан е наистина сложно, но го правя с такова желание, за мен музиката е живот и наистина 2012-та ще се помни дълго.

Какво означава за вас понятието "елегантност”?
Трудно може да определиш понятие, което по-скоро е въпрос на усет. Опитвам се дори в музиката ми да има нотка елегантност.

Какво е за вас успехът и кои свои постижения определяте като успех?
Успешен си, когато си щастлив. Това значи, че си постигнал целите, които те карат да се чувстваш силен. Всеки човек си има и силни, и тежки периоди. За мен е важно, че през годините се борих, надживявах проблемите и продължавах. Успях да стана майка и имам прекрасно дете като в същото време растях и в кариерата си. Винаги си поставям нови цели и това ме кара да се събуждам и да правя планове.

Как бихте описали стила си на обличане и имате ли любима дреха в гардероба си?
Имам от всичко в гардероба си. Всичко зависи от настроението ми. Винаги съм казвала, че е важно да имаш вкус, а не скъпи дрехи. Подредена съм и държа винаги да съм изрядна.

Какво ви предстои в творчески и професионален план през 2013 г.?
Готова съм с няколко песни, подготвям проекти, които ще са различни от предишните ми. Човек трябва да се надгражда постоянно и това важи и за музиката ми. Изпратих толкова силна година, че съм амбицирана и тази да бъде такава. Но нека не разкривам подробности, за да изненадам публиката.

ОРЛИН ПАВЛОВ: "Елегантността за мен е концепция, едно вътрешно отношение."

Получихте отличието "БГ Модна икона". С какво друго хубаво ще запомните изминалата година?

Годината беше много успешна, интересна и динамична и пълна с емоции. С едно хубаво лято, имаше и трудни моменти, разбира се, за които публиката няма как да знае, но като цяло годината беше силна.

Какво означава за вас понятието "елегантност"?
Означава много неща. За мен елегантността няма само външно изражение и не се отнася само до дрехите и съчетаването им. Елегантността по-скоро я разбирам като концепция, като едно вътрешно отношение.

Какво е за вас успехът и кои свои постижения определяте като успех?
За миналата година това е участието ми в „Биг Брадър”, което беше наистина успешно. Запознах се с много интересни хора и като цяло това беше един страхотен експериметн, в който се впуснах малко през глава. В крайна сметка спечелих вота на публиката, което за мен като изпълнител е много важно. Друг успех за мен беше и новата ми песен с Бобо – „Една секунда”, чийто клип излезе точно, когато бях в шоуто. Когато излизах от там, тя звучеше като фон и тогава разбрах, че е станала голям хит - почувствах се удовлетворен.

Как бихте описали стила си на обличане и имате ли любима дреха в гардероба си?
Всеки има някоя любима дреха - за мен това са дънките. Имам едни, които са ми много удобни и нося често. Стилът ми е спортно-елегантен, не е нещо специално. Много съм динамичен и гледам да съчетавам дрехите добре, но не обръщам много специално внимание на това.

Какво ви предстои в творчески и професионален план през 2013 г.?
Предстои ми един хубав сингъл с Борислав Бояджиев и клубно турне в 12-13 града през март. Надявам се всичко да мине добре и тази година да е още по-успешна от предишната.

Източник: Fashion Lifestyle Magazine, брой 63, Февруари 2013