БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Новата козметична линия Simetria на д-р Енчев - Beauty иновация

Новата козметична линия Simetria на д-р Енчев - Beauty иновация

Новата козметична линия SIMETRIA на д-р Анге Енчев слага финалния щрих на естетичната промяна. Тя е Beauty иновация. Слоганът на козметичната серия е "Спри времето!".

След хирургична намеса задължително се ползват специални серуми, кремове или гелове. В България не се предлагаше подобна козметика. Това ме провокира да се обърна към американска лаборатория, водеща в сферата на продукти за постоперативни грижи след естетични корекции и интервенции. В екип с колеги пластични хирурзи от САЩ и биоинженери в продължение на две години разработихме серията Simetria”, обяснява д-р Ангел Енчев. Тя осигурява на пациентите "най-доброто от най-добрите" за възстановяването им у дома.

SIMETRIA също така включва и продукти с неоспорим ефект за постигане на приятния и по-младежки външен вид. В създаването на козметиката екипът на д-р Енчев залага на иновативни изследвания на природните съставки, както и на най-новите постижения в тази област. Неслучайно слоганът на SIMETRIA е "Спри времето". Серията SIMETRIA включва девет продукта. Сред тях се откроява гелът, който регенерира кожата след хирургични процедури или микродермабразио. Той стимулира образуването на колаген, помага за изравняването и подобряването на цвета на кожата. Следващият важен играч е серумът, който гарантира оптимална защита, противопоставя се на преждевременното стареене на клетките и повишава еластичността на кожата. Другият ключов герой в Simetria е специалният крем, намаляващ синини и отоци след хирургични интервенции и манипулации, ползва се и при травми и наранявания. Препоръчва се и при бременните за заличаването на стрии и предотвратяването на появата на нови.