БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Д-р Енчев с космическа премиера за рождения си ден

Д-р Енчев с космическа премиера за рождения си ден

"Папараци изловиха лекаря, който преобразява звездите, в Кан! Пластичният хирург гледа "Стар трек: Отвъд" и Формула 1 на Лазурния бряг" - това публикува epicenter.bg на 25 май 2016, веднага след като във френската преса излязоха публикациите.

"Пластичният хирург д-р Ангел Енчев и половинката му Теди Велинова посрещнаха рождения му ден днес на плажа на Лазурния бряг с чаша шампанско в ръка. Те са отседнали в хотел "Карлтън Интерконтинентал" и събират комплименти за най-очарователната двойка там."

"Почивката в Кан и Монако е подарък за празника на д-р Енчев и заслужена почивка. Той е присъствал и на премиерата на новия филм "Стар трек: Отвъд" (виж трейлъра) и на партито след представянето. Докторът на българските звезди вече може да се каже, че е минал и на световни знаменитости - Идрис Елба, Зоуи Салдана и Крис Пайн, които изпълняват главните роли в космическата одисея. Наши папараци са го засекли пред киносалона и из социалните мрежи вече се появяват снимки на доктора и Теодора.

По телефона от Кан той потвърди пред Епицентър.бг, че наистина са гледали "Стар трек", а новото им светско предизвикателство е присъствието на поредния кръг от Формула-1 на пистата "Монте Карло" в Монако. "Оставихме сина ни Филип при баба му, защото е още малък за пътуване в странство. На Формула 1 ще стискаме палци на отбора на "Мерцедес", добави д-р Енчев."