БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Ели Кузмова наля 840 кубика в гърдите си

Ели Кузмова наля 840 кубика в гърдите си

Както вече писахме, брадърката Ели Кузмова реши да си сложи силикон в гърдите. Въпреки че пловдивчанката е доста надарена, тя беше на мнение, че след две раждания има нужда от корекция на бюста.

Ели и пластичният хирург д-р Ангел Енчев единодушно решиха, че за по-голямото самочувствие на блондинката тя има нужда от 840 кубика силикон (по 420 във всяка гърда) и от повдигане на природните й дадености. Операцията, която беше в четвъртък, продължила повече от обичайното, около 2 часа, тъй като при нея имало не една, а две интервенции.

"Аууу, извиках и опулих очи, след като видях новите си гърди. Реакцията ми беше същата каквато сме гледали по филмите и Пълна промяна", сподели пред "Блясък" Ели Кузмова. "Винаги съм искала да променя бюста си, макар че не е малък. След раждането на второто дете видимо имах нужда от повдигането му. Веселин се съгласи, той обикновено е съгласен с всичко, той не командва."

Ели Кузмова едва изтраяла няколко часа, за да стане от леглото и да се заеме с рутинните си ежедневни задачи. Тя сама седнала зад волана на колата и отишла да си прибере децата от градина. "Явно се чувствам добре след като правя всичко това. А и не обичам някой да ме обгрижва, не съм глезла", призна пловдивчанката.

Заедно с Ели Кузмова на операция за уголемяване на бюста се подложи и сестра й Катерина. Въпреки че от няколко години живее в Холандия, Катя решила, че ще се подложи на тази интервенция не там, а в България. "Вманиачена съм на тема тяло. Слаба съм, но нямам гърди, а искам да изглеждам перфектно. Преди да влязат в Къщата Ели и Веселин ми обещаха, че ако победят ще ми подарят бюст", каза за Блясък младата жена. Тя е използвала едноседмичната ваканция на 2-те си деца, за да дойде от Холандия до Пловдив с кола за операцията.

Още снимки на Ели Кузмова, вижте в бр. 45 на списание "Блясък".

Източник: bliasak.bg