БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос:  интересувам се каква е цената за поставяне на гастрален пръстен?

Отговор: Поставяането на гастрикбанд е лапароскопска операция, която е въведена за пръв път преди около двадесет години в Швеция. Този тип операции се прилагат в случаи на абнормено телесно тегло BMI-над 35. За пръв път в България този тип операция беше направена от екипа на MEDLINE CLINIC на 27 май 2005 год.Опитът на нашия екип при този тип операции е над десет годишен.В нашите клиники са поставени над 8000 гастрални пръстени.Цената на операциъта е 4500 Евро.
Искрено ваш
д-р Aнгел Енчев
Специалист по
Пластична хирургия и
хирургия при наднормено тегло
GSM:0878 656 685
www.DoctorEnchev.bg

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.