БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос:  Здравейте д-р Енчев Аз съм жена на 28 години, с гръдна обиколка 98, чашка D, след едно раждане и продължително кърмене, гърдите ми са доста отпуснати. Въпросът ми е при операция за повдигане на бюста, може ли той да бъде и едновременно намален? И колко струва подобна интервенция? Благодаря ви предварително

Отговор: За да бъда коректен в отговора си, относно възможността за извършване и цената на желаната от Вас интервенция, моля изпратете Ваши снимки на този мейл /doctorenchev@symetria.bg/.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.