БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос:  Здравейте, искам да попитам, какви са условията за поставяне на силиконови импланти чрез TBI credit?

Отговор: Разсрочено плащане на оперативни интервенции, към Клиника "Симетрия", се извършва чрез отпускане на кредит.Опции за изплащане на оперативна интервенция, са чрез 10-месечно разсрочено плащане през Юробанк България/Пощенска банка или изплащане на операцията чрез TBI кредит.Чрез кредит през Юробанк България, към сумата се начислява лихвен процент /от 9% до 13%/, дължим към банката. Не се изисква първоначална вноска.За отпускане на TBI кредит към Клиника Симетрия можете да кандидатствате на място и ако отговаряте на условията им, максималната сума е 7 500 лв.Лихвата е 1,5 % на месец, като периода на погасяване е до 3 години.Ако и преди сте ползвали услугите на TBI, ще получите отстъпка. Кредитите се отпускат на граждани, работещи на трудов договор.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.