БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос:  какви са цените на хирургичните намеси при затлъстяване?аз нямам този проблем,но искам да махна 5-6 кг.от теглото си тежа 50 кг при ръст 170 см.,а винаги съм тежала около 42кг.не мога да отслабна,

Отговор: При ръст 170 см.тегло от 50 кг. е напълно в норма. При наднормени 5-6кг не е необходимо да се прибягва до хирургична интервенция. Поставянето на гастрален балон или гастрален пръстен не се препоръчва във вашия случай.Ако имате натрупване на мастна тъкан на определени проблемни зони може да препоръчаме липоскулптура. За онези ,които се интересуват от цените поставянето на гастралния пръстен е 4500Евро, а на гастралния балон 3000 Евро.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.