БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос:  imam razshireni veni s koi metod moga da si gi premahna i kolko struva saotvetno na edin ili na dvata kraka koi metod e po nadejden za da ne se poqvqt povtorno

Отговор: Лазерното лечение на разширени вени е на цена от 1 500 евро, а склеротерапията е от 50 евро на процедура, като продължителността и вида на лечението зависи от дължината, дебелината и вида на вените.Можете да си запишете час за консултация на тел. 0878 656685, за да отговоря на всички въпроси, които Ви интересуват.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.