БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос:  Интересувам се от процедури за заличаване на белези от акне, какво предлагате - химичен пилинг, лазер или друга интервенция? Може ли процедурата да се прави лятото и колко време е необходимо за възстановяване? На 26г. съм. Най-старите белези са от преди 8 години. Благодаря.

Отговор: Белезите от акне, могат да бъдат заличени с Laser Resurfacing или Дермоабразио, като се препоръчва извършването им да е през есенно-зимния сезон, за да няма излагане на преки слънчеви и ултравиолетови лъчи.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.