БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос:  Здравейте! Предварително се извинявам ако има подобен въпрос! Запитването ми е следното: При операция за уголемяване на бюста, с разрез в областта на ареола, губи ли се чувствителността на зърната? Имам предвид само поставяне на имплант, без повдигане на гърдите. Благодаря предварително!

Отговор: При уголемяване на бюст чрез периареоларен достъп, чувствителността на зърното, е възможно да бъде изменена през първите шест месеца, за което се препоръчва приемането на витамин В complex, който спомага за бързото й възстановяване.
 

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.