БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос:  Здравейте! Колко време отнема възстановителния период след процедура за уголемяване на гърдите? Колко често е нужно да се правят контеолни прегледи след процедурата? Опитвам се да разбера дали е удачно да се направи такава при вас, при положение че не пребивавам постоянно на терирорията на България. Благодаря ви.

Отговор: В Клиника "Симетрия" се подлагат на оперативни интервенции много пациенти, които живеят извън България. Ако желаете да се подложите на операция за уголемяване на бюст е необходимо да предвидите минимум две седмици престой в страната, за провеждане на задължителните контролни прегледи /на 3, 7 и 10 ден от изписване от болничното заведение/ и проследяване на постоперативния процес.Пълното възстановяване след оперативно уголемяване на бюст е до месец, в зависимост от индивидуалните особености на организма.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.