БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос:  Zdraveite, penisyt mi v erektiralo systoqnie e skromnite za men 13 cm, interesuva me dali sled intervenciq dyljinata v erektiralo systoqnie shte se promeni ili promqnata e samo pri otpusnato systoqnie? Syshto taka me interesuva dali moje da se izvurshi intervenciq s razsrocheno plashtane. Blagodarq prevaritelno :)

Отговор: При оперативно уголемяване на пенис, максималното удължаване при всеки пациент е възможно да бъде до 3,5 сантиметра /които са измерими и в отпуснато, и в еректирало състояние/.Разсрочено плащане на оперативни интервенции, към Клиника "Симетрия", се извършва чрез отпускане на кредит.Вариантите са 10-месечно разсрочено плащане чрез Юробанк България/Пощенска банка или изплащане на операцията чрез TBI Банк, като кредитите се отпускат на български граждани или пребиваващи в България чужди граждани, работещи на трудов договор.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.