БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос:  Здравейте, Моля да ме извините но за да обясня по - добре въпроса си, се налага да цитирам имената на известни личности с риноплластика. Взимам за пример новите "нослета" на Златка Димитрова и Райкова. Интересува ме на златка Райкова вие ли сте правили ринопластиката и бихте ли ми обяснили на какво се дължи разликата в оформлението на върха на носа. Забелязвам че при двете има разлика. При Димитрова е по - овален а при Райкова, някак по "ръбест" ми изглежда. Този ефект от какво зависи - от формата на самите импланти и марка или от самата анатомия. Този краен ефект при завършека на нослето може ли да бъде контролиран със формата на имплантите. Благодаря ви за отделеното време.

Отговор: Не бих могъл да коментирам Златка Райкова, но при извършената ринопластика на Златка Димитрова не са използвани импланти.Естетичната корекция на върха на носа, може да бъде част от планирана пластична операция на носа /функционалната ринопластика включва три операции в едно-септопластика, конхопластика и естетична корекция на върха на носа/, както и извършена като самостоятелна интервенция.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.