БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос:  Живея в чужбина,но имам един месец отпуск в България.Въпроса ми е колко по-рано трябва да посетя клиниката за преглед и назначаване на дата за операция.И колко време ми е необходимо за цялата процедура.Имам предвид преглед,операция и следоперативен преглед?

Отговор: Времето, което е необходимо за извършване на ринопластика, проследяване на постоперативния период и провеждане на задължителните контролни прегледи е около две седмици. Ако желаете да се подложите на пластика на нос е препоръчително да уговорим дата за извършване на интервенцията, около месец и половина предварително. Можете да изпратите Ваши снимки на doctorenchev@symetria.bg, придружени с въпроси, за да проведем т.нар. Виртуална консултация /честа практика с пациенти, живеещи извън България/ и да уговорим всички подробности.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.