БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос:  Здравейте! Интересувам се от уголемяване на гърди с хилиуронова киселина. Дали се предлага още тази услуга и как процедира? Може ли да се направи в София? Благодаря.

Отговор: Неоперативни методи за уголемяване на бюст, извършвани в Клиника Симетрия са чрез автотрансплантация на собствена мастна тъкан и чрез инжектиране на хиалуронова киселина.При този вид методи за уголемяване на бюст, ефектът трае до 3 години.Максималното количество хиалуронова киселина, което се поставя е 170 сс, / 200 мл във всяка гърда /, а цената е от 20 евро/мл. Процедурите са рутинни, има болка сравнима с мускулна треска, а периода на възстановяване е до 14 дни, в зависимост от индивидуалните особености на организма. Ако желаете, запишете си час за консултация на тел. 0878 656685 и ще отговоря на всички въпроси, които Ви интересуват.Всички операции се извършват в гр. Пловдив.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.