БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос:  DOBAR DEN ! MOLJ vi za cenata na "Botolina "i popalvane na ustni!! MERCI ! E.W

Отговор: За да бъда коректен в отговора си, относно цената на манипулацията, моля запишете час за консултация на тел. 0878 656685.Поставянето на ботокс в зоните чело и бръчки тип пачи крак, е на цена от 200 евро до 300 евро, а уголемяване на устни, чрез поставяне/инжектиране на хиалуронова киселина, е на цена от 250 евро, като цените се определят, в зависимост от зоната на лицето, в която се извършва манипулацията.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.