БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос:  Имам желание за минимално уголемяване на бюста,след като родих,преди доста години са без форма и обем!Най-накрая се престрашавам да питам колко ще ми струва това удоволствие?Двете важни неща които стоят пред мен са страхът и фин.страна!Ще бъда благодарна ако получа точен отговор!Пред.благодаря!

Отговор: Здравейте!
За да бъда коректен в отговора си, относно цената на желаната от Вас интервенция, моля изпратете Ваши снимки на този мейл- doctorenchev@symetria.bg. С уважение,
Д-р Ангел Енчев

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.