БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос: здравейте доктор Енчев. момиче на 14 години съм и искам да си направя ринопластика възможно най-скоро,смятам корекциите да са минимални. знам,че възрастта ми не е най-подходящата,но носът ми реално ме притеснява и въпросът ми е дали ще можете да направите изключение и да ме консултирате

Отговор: На ринопластика могат да бъдат подложени младежи, чието развитие е приключило, тоест момичета на възраст над 16 год. и момчета над 18 год, но при пациенти под 18 години е необходимо писмено съгласие от страна на родителите. Ако желаете, моля запишете час за консултация на тел. 0878 656685, за да обсъдим вариантите и да намерим най-подходящото решение за Вас.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.