БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук можете да следите най-често задаваните въпроси за интервенции и манипулации от естетичната и пластична хирургия, включително на лице, гърди и тяло - уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.

Въпрос: Добър ден, д-р Енчев. Има ли възрастови или други ограничения за повдигане/уголемяване на бюста? Питам защото най-възрастната пациентка в галерията е на 40 години, а аз съм на 46 и с не особено редовен цикъл... Благодаря.

Отговор: Няма ограничения във възрастта при извършване на оперативна интервенция за уголемяване/повдигане на бюст, ако пациента е в добро физическо състояние.

Въпрос: Искам да попитам цената за w-y пластика 1 300 евро на една устна ли е или и за двете.

Отговор: Цената на интервенцията е за двете устни.

Въпрос: Здравейте д-р Енчев,искам да си направя Ринопластика при вас можете ли да ми обясните малко по подробно за цените и дали е възможно разсрочено плащане?

Отговор: За да бъда коректен в отговора си, относно цената на ринопластиката, моля изпратете Ваши снимки на мейла doctorenchev@symetria.bg. Възможно е разсрочено плащане на интервенцията, което е чрез Ти Би Ай Банк и ако желаете да кандидатствате за отпускане на определена сума, допълнително ще Ви изпратя необходимите за това документи.

Въпрос: Здравейте, прочетох цялата информация на сайтът Ви и съм силно заинтригуван. Интересува ме каква е цената на тази интервенция? Благодаря за отделеното време. Поздрави

Отговор: Удължаване на пенис е оперативна интервенция, която се извършва на два етапа.Първият етап включва обрязване ( циркумцизио) и удължаване на члена с до 3.5см(penis enlargement).Цената на тази интервенция е до 3 900 евро.Вторият етап е след два месеца и включва удебеляване на члена с до 10см (penis augmentation) с Macrolane - хиалуронова киселина или автотрансплантация на собствена мастна тъкан от предшестваща липосукция, а цената е от 2 700 евро. Удължаване на пенис и едновременно удебеляване на члена може да се извърши, ако обрязване е било извършено предварително.Обрязването е задължително само при удебеляване, тъй като при евентуално удебеляване без обрязване, ще се получи фимоза.

Въпрос: Колко струва хименопластика плюс вагинопластика

Отговор: Цената на вагинопластиката е от 1 900 евро до 2 900 евро, а цената на хименопластиката от 1 200 евро, като в посочените цени са включени всички необходими медицински изследвания и консумативи, престой в болницата и контролни прегледи след операцията.

Въпрос: Molq da mi razqsnite cena na rinoplastika skusqvane na nosa opravqne na gurbica i suotvetno modelirane na vurha na nosa :) iskam totalna cena za vuprosa si sus vklucheni vsichki neshta i bolnichen period i isledvaniq ?

Отговор: За да бъда коректен в отговора си, относно цената на желаната от Вас интервенция, моля изпратете Ваши снимки на този мейл- doctorenchev@symetria.bg.

Въпрос: Правители вагино пластика

Отговор: Желаната от Вас интервенция се извършва в Клиника "Симетрия", ако желаете, моля запишете час за консултативен преглед на тел. 0878 656685.

Въпрос: От двете страни на брадичката на лицето ми се отпуска кожата какво може да се направи на 60г съм.

Отговор: За да бъда коректен в отговора си, моля запишете час за консултативен преглед на тел. 0878 656685.

Въпрос: Здравейте! Аз искам да знам колко пари струва пластичната операция за смяна на пола... Очаквам отговор от Вас!! Благодаря ви прадварително...☺

Отговор: Хирургичната смяна на пол от мъж в жена, която включва отстраняване на съществуващите полови органи и конструирането на нови, е на цена от 12 000 евро.

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични естетични операции и манипулации. За да бъдат доволни от пластичната корекция са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.