БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Задайте въпрос на д-р Ангел Енчев

Задайте въпрос на д-р Ангел Енчев

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични операции и естетични манипулации. Решението за подлагане на пластична операция е важна стъпка и към това трябва да се подходи сериозно и отговорно, след адекватна консултация със съответния квалифициран специалист, като е необходимо да не се създават предварителни нереалистични очаквания.Първата и най-важна стъпка, при всяка оперативна интервенция, е изборът на квалифициран пластичен хирург, както и мястото на извършването й- в сертифицирани и специализирани болнични заведения. Гаранция за качество при извършването на една пластична операция или интервенция е квалификацията и опита на съответния хирург. Всеки хирург сам избира с какви материали и кои фирми да работи и да предостави нужното качество и сигурност на пациента. Гаранцията за качество се дава от фирмата производител.
От съществено значение е и стриктното спазване на постоперативните инструкции, по време на възстановителният период.
Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Варна и гр. Бургас с предварително записване на тел. 0878 656685.

Поради създалата се епидемиологична обстановка, всички консултации ще се извършват виртуално на doctorenchev@symetria.bg
Задайте въпрос
* Всички полета са задължителни!


Задайте въпрос от естетичната и пластична хирургия на д-р Ангел Енчев, независимо дали е за лице, гърди и тяло. Можете да попитате за уголемяване на гърди, намаляване и повдигане на бюст, гинекомастия, уголемяване на устни, блефаропластика (пластика на клепачи), отопластика (пластика на ухо), цялостна пластика на лице (фейслифт), ринопластика (пластика на нос), моделиране на скули, заличаване на бръчки, пластика на корем, ръце, лифтинг на седалище и бедра, липосукция, оформяне на бицепс и гърди при мъжете и др.