БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Пластична хирургия SYMETRIA Corporis Clinic

Пластична хирургия SYMETRIA Corporis Clinic

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични операции и естетични корекции. За получаване на максимално естетичен резултат е необходим избор на най-подходящата хирургична интервенция или манипулация, квалифициран пластичен хирург и сертифицирано болнично заведение, както и гладко протичане на постоперативния период.

"Постигане на симетрични черти и съответстващи си пропорции, максимално естетични резултати от извършване на пластична операция или естетична корекция, както и отдаденост към пациентите са основните приоритети на пластичния хирург." - д-р Ангел Енчев

Клиника за пластична хирургия SYMETRIA CORPORIS CLINIC (S'C'C) разполага с високо квалифициран екип от лекари, медицински персонал и модерна апаратура, които осигуряват сигурност и комфорт на пациентите при предоперативната подготовка, по време на оперативната интервенция и при проследяване протичането на постоперативния период.Специално разработената козметична серия SIMETRIA, в сътрудничество с американска лаборатория, съдържа разнообразие от доказани лечебни елементи, предназначени да направят процеса на възстановяване по-бърз и по-ефективен. Освен постоперативна грижа, козметиката SIMETRIA включва и продукти с неоспорим ефект при постигането на мечтания външен вид и младежко излъчване, създадени на базата на иновативни изследвания и проучвания в областта на природните съставки, както и най-новите достижения на високите технологии.

Виртуална разходка
Виртуална разходка
Консултативният кабинет на Клиника за пластична хирургия SYMETRIA CORPORIS CLINIC е с ...
Прочетете още
LIFE STYLE
LIFE STYLE
  Звездите и специалистът по пластична хирургия - д-р Ангел Енчев! Галерия с ...
Прочетете още
Биография
Биография
Д-р Ангел Енчев е роден през 1970 год. в гр. Пловдив. През 1988 год. завършва гимназия в ...
Прочетете още
Красотата е Симетрия
Красотата е Симетрия
В "Красотата е симетрия" д-р Ангел Енчев описва ползите и вредите от ...
Прочетете още

Клиника "Симетрия" е основана от пластичния хирург д-р Ангел Енчев - специалист по пластична хирургия, реконструктивна хирургия, естетична хирургия и хирургия при наднормено тегло. Прилагат се иновативни техники в естетичната и пластичната хирургия при интервенции на лице, гърди, тяло. Работи се с последно поколение силиконови импланти при уголемяване на бюст.

В клиниката за пластична хирургия се извършват успешно над 30 вида естетични корекции и пластични операции, терапии за запълване / заличаване на бръчки, мезотерапия, фейслифт, уголемяване на устни, ринопластика (пластика на нос), пластика на клепачи, липосукция, пластика на корем, седалище и ръце, уголемяване на гърди, корекция на бюста, оформяне на бицепс и други пластични и естетични интервенции нa лице и тяло.