БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Plastic Surgery SYMETRIA Corporis Clinic - S`C`C

Plastic Surgery SYMETRIA Corporis Clinic - S`C`C

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични операции и естетични корекции. За да бъдат доволни са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Задачата на Д-р Ангел Енчев е осигуряване на "най-доброто от най-добрите"!

Точно затова са създадени клиниката по пластична хирургия SYMETRIA CORPORIS CLINIC (S'C'C) и козметичната серия SIMETRIA, съдържаща разнообразие от доказани лечебни елементи, предназначени да направят процеса на възстановяване по-бърз и по-ефективен. Освен постоперативна грижа, козметика SIMETRIA включва и продукти с неоспорим ефект при постигането на мечтания външен вид и младежко излъчване, създадени на базата на иновативни изследвания и проучвания в областта на природните съставки, както и най-новите достижения на високите технологии.

Biography
Biography
  Dr Angel Enchev MD PhD is born in 1970 in Plovdiv. In 1988 he graduates high school in his hometown, and during the period 1990 – 1996 ...
Read More
Красотата е Симетрия
Красотата е Симетрия
В "Красотата е симетрия" Д-р Ангел Енчев описва ползите и вредите от ...
Read More

Клиника Симетрия е основана от Д-р Ангел Енчев - специалист по пластична хирургия и хирургия при наднормено тегло. В клиниката се прилагат иновативни техники в естетичната и пластичната хирургия. Работи се с последно поколение силиконови импланти при уголемяване на бюст.

В клиниката за пластична хирургия се извършват успешно над 30 вида естетични корекции и пластични операции, ботокс терапия, fillers, мезотерапия, хиалуронова киселина, ринопластика - пластика на нос, пластика на клепачи, липосукция, пластика на корем, седалище, ръце, корекция на бюст, оформяне на бицепс и други пластични и естетични интервенции нa лице и тяло.