БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Chirurgie Plastique SYMETRIA Corporis Clinic - S`C`C

Chirurgie Plastique SYMETRIA Corporis Clinic - S`C`C

Всяка година се увеличава броят на желаещите да се подложат на пластични операции и естетични корекции. За да бъдат доволни са необходими - правилна хирургична интервенция или манипулация и гладкото протичане на постоперативния период.

Задачата на Д-р Ангел Енчев е осигуряване на "най-доброто от най-добрите"!

Точно затова са създадени клиниката по пластична хирургия SYMETRIA CORPORIS CLINIC (S'C'C) и козметичната серия SIMETRIA, съдържаща разнообразие от доказани лечебни елементи, предназначени да направят процеса на възстановяване по-бърз и по-ефективен. Освен постоперативна грижа, козметика SIMETRIA включва и продукти с неоспорим ефект при постигането на мечтания външен вид и младежко излъчване, създадени на базата на иновативни изследвания и проучвания в областта на природните съставки, както и най-новите достижения на високите технологии.

Biographie
Biographie
Д-р Ангел Енчев е роден през 1970 год. в гр. Пловдив. През 1988 год. завършва гимназия в ...
En savoir plus
Красотата е Симетрия
Красотата е Симетрия
В "Красотата е симетрия" Д-р Ангел Енчев описва ползите и вредите от ...
En savoir plus

Клиника Симетрия е основана от Д-р Ангел Енчев - специалист по пластична хирургия и хирургия при наднормено тегло. В клиниката се прилагат иновативни техники в естетичната и пластичната хирургия. Работи се с последно поколение силиконови импланти при уголемяване на бюст.

В клиниката за пластична хирургия се извършват успешно над 30 вида естетични корекции и пластични операции, ботокс терапия, fillers, мезотерапия, хиалуронова киселина, ринопластика - пластика на нос, пластика на клепачи, липосукция, пластика на корем, седалище, ръце, корекция на бюст, оформяне на бицепс и други пластични и естетични интервенции нa лице и тяло.