БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Красивата игра никога не е била толкова красива

Красивата игра никога не е била толкова красива ...

05.01.2016(12328)
Слава, богатство, уважение и завиден социален статус - съвременните футболисти имат всичко това. Все пак някои неща, като външния вид, са предопределени.

Пластичната хирургия и естетичните интервенции са на особена почит от всички в Холивуд, но изглежда, че и света на футбола се е запалил по тази тенденция. Голям брой играчи харчат своите мега-заплати в клиники по естетична хирургия, за да направят себе си по-привлекателни и да поправят природните си несъвършенства. Футболният свят все още помни репликата на един от най-екстравагантните вратари - Рене Игита, преди да се подложи на серия от пластични операции и да промени драстично външния си вид: "Омръзна ми да бъда Грозния Рене, искам да съм Красивия Рене"!

Кристиано Роналдо - преди и след Звездата на

Горещ слух обикаля из медиите през последния месец, а именно, че голямата звезда на "Реал Мадрид" -португалският нападател Кристиано Роналдо, се е подложил на пластична операция за корекция на носа - ринопластика.

Различни уеб-сайтове публикуваха снимки на най-скъпоплатения футболист в света, от посещенията му в известна клиника по пластична хирургия. От папарашките снимки, които са били заснети в продължителен период от време, става ясно, че Роналдо е имал повече от една визита при естетичния специалист.

Спекулациите не са без основание, тъй като при едно сравнение на по-стари негови снимки, със скорошни такива, дори и за непрофесионалното око е видно, че формата на носа му е леко променена. В снимки преди тайната операция се забелязва издутина по гърба на носа, вероятно резултат от травма и неправилно зараснал хрущял, а изображенията след интервенцията показват по-тясна основа на носа, липса на издутината и коригирани ноздри.

Всички тези фактори са индикация, че зведата на "Белия Балет" се е подложил на естетична корекция на носа (ринопластика). За безупречния си външен вид и изключителен резултат след ринопластиката, пластичният хирург, сътворил този напълно естествен и фин нос, безспорно заслужава уважение и възхищение.

Кристиано Роналдо е обожаван от жените и феновете по целия свят, но той не винаги е бил секси. Не толкова отдавна повечето момичета не биха задържали погледа си върху него, но след ринопластиката и забележителната промяна в усмивката му (адмирации и за ортодонтите), едва ли има жена, която би останала безразлична.