БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Д-р Ангел Енчев и Теди Велинова най-стилни на Уимбълдън

Д-р Ангел Енчев и Теди Велинова най-стилни на Уимбълдън

10.07.2014(6215)

"Пластичният хирург д-р Ангел Енчев, и съпругата му - моделката Теди Велинова, се насладиха на мачовете от Уимбълдън на живо.

Звездната двойка посети Лондон за седмица, с два куфара дрехи, специално за случая, които красивата брюнетка избра седмици по-рано", пише ''Всеки ден''. Известната с безупречния си стил Теди Велинова държеше двамата с мъжа й да са в тон и заложи само на маркови ризи, панталони и шапки."

Д-р Ангел Енчев и Теди Велинова Д-р Ангел Енчев и Теди Велинова най-стилни на Уимбълдън Д-р Ангел Енчев и Теди Велинова най-стилни на Уимбълдън Д-р Ангел Енчев и Теди Велинова най-стилни на Уимбълдън

Д-р Ангел Енчев пък се погрижи двамата да отседнат в един от най-тузарските хотели, буквално на пъпа на английската столица.

Присъстваха на три срещи, включително и на епичния мач на родната ни гордост Григор Димитров и шампиона Новак Джокович. Малкото си момченце повериха на грижовните му баби и необезпокоявано посетиха всички коктейли и градински партита, които се организираха след мачовете.