БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Хирургия на гърди

Хирургия на гърди

Естетични и функционални корекции на гърди в Клиника по пластична хирургия "SYMETRIA" на д-р Ангел Енчев, са оперативни интервенции за уголемяване на бюст чрез поставяне на силиконови импланти, намаляване и повдигане на бюст, реконструкция на гърди, както и оформяне на гърди при мъже чрез поставяне на пекторални импланти и оперативно премахване на гинекомастия. Операциите се извършват в Болница Медлайн, която разполага с модерно оборудвани операционни зали, самостоятелни стаи и всичко необходимо за сигурността и спокойствието на пациентите.

Естетична корекция за постигане на стегнат, добре оформен и естетичен бюст. Консултации и прегледи за пластична хирургия се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Бургас и гр. Варна, с предварително записване на тел. 0878 656685.

 

Пластична хирургия - Естетични корекции на гърдите

Всички консултации, оперативни интервенции, манипулации и постоперативни прегледи, се извършват лично от пластичния хирург Д-р Ангел Енчев.

Актуална информация за цените на операциите е налична в раздел "Цени". По-подробна информация, конкретно за Вашия случай, можете да получите като отправите запитване в раздел "Въпроси и отговори", "Виртуална консултация" или запишете час за консултативен преглед.