БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Полова хирургия

Полова хирургия

В пластичната хирургия, корекцията на полови органи придобива популярност през последните години и успешно решава физиологичните и психологически проблеми, както при мъжете, така и при жените. Усещането за неестетичност или непълноценност, може да доведе до смущения в сексуалния живот и да се отрази на отношенията с околните.

През 1990 година, с цел предлагане на профилактика, диагноза и лечение на сексуалните проблеми на съвременния мъж и андрологична патология, д-р Ангел Енчев и д-р Невен Енчев създават Институт по андрология към Болница "Медлайн", в гр.Пловдив. С научната си дейност, институтът допринася за налагането на андрологията като самостоятелна научна дисциплина и решаване на реално съществуващи проблеми на мъжа - андрологичните проблеми.

Корекция на полови органи

В Клиника по пластична хирургия SYMETRIA Corporis Clinic, Д-р Ангел Енчев извършва хирургия на полови органи, включително удебеляване и удължаване на пенис, лабиопластика, вагинопластика, поставяне на тестикуларни импланти и хирургична смяна на пола.

Всички консултации, оперативни интервенции, манипулации и постоперативни прегледи, се извършват лично от пластичен хирург Д-р Ангел Енчев.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Бургас и гр. Варна, с предварително записване на тел. 0878 656685.

Актуална информация за цените на операциите е налична в раздел "Цени". По-подробна информация, конкретно за Вашия случай, можете да получите като отправите запитване в раздел "Въпроси и отговори", "Виртуална консултация" или запишете час за консултативен преглед.