БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Пластични и естетични процедури - д-р Ангел Енчев, дм

Пластични и естетични процедури - д-р Ангел Енчев, дм

Клиника по пластична хирургия SYMETRIA C'C е основана от д-р Ангел Енчев - специалист по пластична хирургия, естетична хирургия и хирургия при наднормено тегло. В Клиника Симетрия се прилагат иновативни техники от пластичната хирургия.

Пластичен хирург - д-р Ангел Енчев, извършва над 30 вида естетични корекции, пластични операции и манипулации на лице, гърди и тяло - ринопластика, уголемяване на бюст, пластика на клепачи, пластика на уши, коремна пластика, повдигане на гърди, липосукция, пластика на ръце, пластика на лице (фейслифт), 8 point facelift, заличаване на бръчки, моделиране на скули, лифт на седалище и бедра, оперативно премахване на гинекомастия, оформяне на бицепс и подбедрици, оформяне на гърди при мъже, поставяне на тестикуларни импланти и др. В Клиника Симетрия се прилагат иновативни техники от естетичната и пластична хирургия и се работи с гръдни импланти от ново поколение, изработени от висококохезивен компактен силиконов гел.

Пластична хирургия - пластични и естетични процедури

В Клиника за пластична хирургия SYMETRIA C`C, всички консултации, оперативни интервенции, манипулации и постоперативни прегледи, се извършват лично от пластичен хирург д-р Ангел Енчев.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Бургас и гр. Варна, с предварително записване на тел. 0878 656685.

Актуална информация за цените за пластична хирургия, естетични процедури и манипулации, е налична в раздел "Цени". По-подробна информация, конкретно за Вашия случай, можете да получите като отправите запитване в раздел "Въпроси и отговори" ("Виртуална консултация") или запишете час за консултативен преглед.