БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Хирургия на тяло

Хирургия на тяло

В медицината, корекцията на формата на тялото се извършва с помощта на пластичната хирургия - отстраняване или намаляване на мастни клетки, автотрансплантация на собствена мастна тъкан, поставяне на силиконови импланти, премахване на отпусната кожа, с цел "събиране" или "повдигане" на проблемни части от тялото.

Консултации и прегледи за естетични корекции и пластични операции се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Бургас и гр. Варна, с предварително записване на тел. 0878 656685.

Пластична хирургия - естетични корекции на тяло и хирургия при наднормено тегло

Оперативните интервенции, свързани със скулптуриране на тялото, са - липосукция, липофилинг (автотрансплантация на собствена мастна тъкан), пластика на ръце, пластика на корем, повдигане на седалище, оформяне на бицепс, оперативно премахване на гинекомастия, пластика на бедра и оформяне на прасци.

В Клиника по пластична хирургия и хирургия при наднормено тегло SYMETRIA Corporis Clinic се извършва поставяне на гастрален пръстен - лапароскопска операция с траен резултат в борбата с наднормено тегло.

Всички консултации, оперативни интервенции, манипулации и постоперативни прегледи, се извършват лично от пластичния хирург Д-р Ангел Енчев.

Актуална информация за цените на операциите е налична в раздел "Цени". По-подробна информация, конкретно за Вашия случай, можете да получите като отправите запитване в раздел "Въпроси и отговори", "Виртуална консултация" или запишете час за консултативен преглед.