БългарскиEnglishΕΛΛΑΣDeutschFrenchРускийSpanish
Хирургия на лице

Хирургия на лице

Пластичните операции и естетични корекции в областта на лицето, имат за цел да подобрят външния вид и да заличат признаците на стареене. Целта на естетичните корекции е да коригират съществуващи несъвършенства, да възстановят форма или функция. Хирургичните интервенции в областта на лицето са пластика на нос (ринопластика), пластика на клепачи (блефаропластика), пластика на уши (отопластика), пластика на лице (фейслифт), пластика на брадичка (гениопластика и ментопластика), лифт на шия с пластика на платизма, бишектомия, Gummy Smile Reduction, оперативно уголемяване на устни и скули.

Консултации и прегледи се извършват в гр. София, гр. Пловдив, гр. Бургас и гр. Варна с предварително записване на тел. 0878 656685.

 

Пластични и естетични процедури в областта на лицето

В Клиника по пластична хирургия SYMETRIA CORPORIS CLINIC (S'C'C) се извършват и процедури за поддържане на свежия и младежки вид на кожата на лицето, заличаване белезите на стареене и придаване на обем в определени зони - плазмотерапия, дермабразио, Laser Resurfacing, химичен пилинг, мезотерапия, инжектиране на ботулинов токсин, уголемяване на устни и оформяне на скули чрез поставяне на хиалуронова киселина.

Всички консултации, оперативни интервенции, манипулации и постоперативни прегледи, се извършват лично от пластичния хирург Д-р Ангел Енчев.

Актуална информация за цените на операциите е налична в раздел "Цени". По-подробна информация, конкретно за Вашия случай, можете да получите като отправите запитване в раздел "Въпроси и отговори", "Виртуална консултация" или запишете час за консултативен преглед.